UBISTVO: Muž izrešetao ženu i njenog ljubavnika


Ljubomorni muž ubio je suprugu, inače direktorku Osnovne škole Sava Šumanović u Erdeviku kod Šida, kao i još jednog muškarca za koga je sumnjao da je u vezi sa njegovom suprugom.

Osumnjičeni Predrag G. (53) došao je u školu sa automatskom puškom jutros oko 9.30 i u dvorištu prvo upucao vozača Miroslava B. (56).
loading...

Tačnije, došao je autom, izašao noseći automatsku pušku, seo u parkić, i čekao da dođe vozač. Kada je on stigao, ušao je u školsko dvorište, pucao u njega, a zatim se popeo kod supruge. On je zatim nastavio dalje, upao u kancelariju svoje supruge Branislave G. (49), koja je inače direktorka škole, u kojoj se sedela sekretarica.
loading...
loading...

“Skloni se Vesna da i tebe ne ubijem”, rekao je Predrag i počeo da puca. Branislava je preminula na licu mesta.

Sam se predao policiji.
loading...

Srećom, u tom trenutku u školi nije bilo dece. Policija je brzom intervencijom uhapsila supruga koji je izvršio dvostruko ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, Predrag je sumnjao da ga supruga vara sa vozačem, pa se pretpostavlja da je motiv ovog stravičnog zločina ljubomora. Inače, Predrag je bio čuvar lovišta u Šidu, a sa ubijenom suprugom je imao dvoje dece.

Comments

loading...
loading...