NA VASKRS OPASNO, A POSLE NIJE!? Od srede rade i pijace!


Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i mišljenjem struke, donete su odluke u vezi sa ublažavanje određenih mera u vezi sa sprečavanjem širenja virusa Covid-19.

U skladu sa odlukama Vlade Srbije od utorka, 21. aprila, dozvoljen je rad poslodavcima iz oblasti pružanja usluga, poput automehaničarskih i vulkanizerskih radnji, obućara, krojača, hemijskih čišćenja, škola za obuku vozača kao i poslodavcima iz oblasti trgovine na malo – knjižare, trgovci motornim vozilima, biciklima, nautikom, tehničkom robom, graževinskim materijalom...
loading...
loading...

Zelene pijace (na otvorenom i zatvorenom prostoru) od srede su ponovo otvorene uz obaveznu primenu svih mera zaštite protiv širenja korona virusa.

Štab za vanredne situacije će obezbediti za sve prodavce i zakupce na zelenoj pijace odgovarajuću opremu što podrazumeva maske i rukavice. Takođe će omogućiti svim zakupcima tezgi da u narednom periodu (a to podrazumeva broj dana koliko pijaca nije radila) da se ne naplaćuje zakup.
loading...

Dezinfekcija zelene pijace će se vršiti svaki dan, kao i sve mere predostrožnosti u širenju korona virusa.

Comments

loading...
loading...