TEMPERATURNI ŠOK! U Subotu 20 stepeni, u ponedeljak SNEG!


U Srbiji u četvrtak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, ponegde i sa slabim mrazem. 

Tokom dana biće sunčano i toplo. Duvaće slab jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -3 do 5°C, maksimalna dnevna od 15 do 20°C.

U Beogradu u četvrtak jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana biće sunčano i toplo. Duvaće slab jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 18°C.
loading...

U Srbiji u petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura do 20°C. Pretežno sunčano i još toplije biće u subotu, a maksimalna temperatura i do 22°C.

U nedelju naoblačenje i jako zahlađenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a posle podne uslova za susnežicu biće ponegde i i nižim predelima. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 5°C na severu do 13°C na jugu i jugoistoku Srbije.
loading...
loading...

U ponedeljak i utorak oblačno, vetrovito i veoma hladno sa susnežciom i snegom, a temperatura će u većini predela biti oko 0°C.

U Beogradu u petak sunčano i toplo. Pretežno sunčano i još toplije biće u subotu, a maksimalna temperatura i do 20°C. U nedelju naoblačenje i jako zahlađenje sa kišom, a a u toku večeri biće uslova za susnežicu i sneg.
loading...

Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 6°C, tokom dana u daljem padu. U ponedeljak i utorak oblačno, vetrovito i veoma hladno sa susnežciom i snegom, a temperatura će biti do 1°C.

Comments

loading...
loading...