MIGRANTI PRAVE HAOS: Polupali pekaru i pretukli mladića u Beogradu


Fotografije koje prikazuju prebijenog mladića koji ima podlive na oku, dok krv mu curi niz lice, zgrozile su društvene mreže.

Redakciju Dnevna Gazeta kontaktirala je jedna Beograđanka koja je zbog kampanje zastrašivanje aktivista protiv ilegalne migracije, želela da ostane anonimna i dostavila fotografije napada koji se odigrao na Zelenom Vencu u centru Beograda, iznoseći niz detalja.
loading...

U krvavom piru, imigranti su sinoć razlupali pekaru u prolazu kod Zelenog Venca, a zatim i brutalno pretukli mladića za koga su se prvobitno pojavile informacije da je radnik u pekari, a zatim da je u pitanju kupac kome su migranti pokušali da otmu hranu.



Pre samo 2 dana grupa migranata istukla je lopatom Beograđanina u Knez Mihailovoj ulici.

Evo kako su građani Srbije komentarisali na društvenim mrežama ovaj napad:

– Kad objavim da migranti prave probleme po gradu i da će tek da pohisterišu, proglase me fašistom.
loading...
loading...

– Pomozi sirotu, na svoju sramotu.

– Kako mi njima ovo ne radimo, uvek smo mi žrtve, dok nam pričaju da migranti vrše propricionalno isto napada kao i naši ljudi? Hajde da vidimo koliko brzo će ove slike biti zabranjene na društvenim mrežama…

Istovremeno na društvenim mrežama primećena je i kampanja zastrašivanja žrtava migrantskog nasilja, pa su pojedinci brisali fotografije povreda i detalje o nasilju koje su pretrpeli.
loading...

Prema nedavno objavljenim podacima ministarstva unutrašnjih poslova ekonomski migranti i azilanti su u Srbiji samo u 2018. godini počinili 113 krivičnih dela u Šapcu, a 101 u ostalim gradovima Srbije.

Izvor:srbin.info

Comments

loading...
loading...